Ποιοι είμαστε …

Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από την έναρξη των εργασιών της εταιρείας με το εμπορικό σήμα TRADEforms.

Η επιχείρηση μας παρέχει ολοκληρωμένες εκτυπωτικές υπηρεσίες καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών που μπορεί να έχει μια εταιρεία σε έντυπο υλικό όπως μηχανογραφικό, ψηφιακές εκτυπώσεις, τυπογραφικό, αυτοκόλλητο, διαφημιστικά έντυπα.

Η πολυετής πείρα της στο αντικείμενο των εκτυπώσεων καθώς και το ενδιαφέρον της για κάθε τι καινούργιο στο χώρο αυτό, της έδωσαν τη δυνατότητα να εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα πελατών ακόμα και σε περιπτώσεις εργασιών με ιδιαιτερότητες όπως Mailer, θερμικές ετικέτες, εισιτήρια πλοίων, 4χρωμίες, εμφακελώσεις, ψηφιακές εκτυπώσεις και πολλά άλλα.

Στο χώρο μας θα βρείτε ψηφιακά μηχανήματα εκτυπώσεων μεγάλου & μικρού format τελευταίας τεχνολογίας. Πάντα με γνώμονα τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες που χρειάζεται κάθε εκτυπωτική εργασία, καλύπτουμε τις απαιτήσεις σας με άριστη ποιότητα. Προσπαθούμε για τον γρηγορότερο χρόνο παράδοσης και το οικονομικότερο κόστος των πελατών μας.

Κυρίαρχη πολιτική μας είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών του πελάτη με λύσεις ευέλικτες, πάντα στα μέτρα του και σε συνεχή συνεργασία μαζί του. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται στην καλύτερη δυνατή τιμή χωρίς καμία «έκπτωση» στις ποιοτικές απαιτήσεις του πελάτη.

Μπορείτε να επιβεβαιώσετε τα παραπάνω ζητώντας οικονομική προσφορά με την πρώτη ευκαιρία!

Τα καταστήματα μας …

Αθήνα

Κορίνθου 6, 18345 Μοσχάτο

Υποκατάστημα στην Κυπαρισσία

Κυπαρισσία

Ελ. Βενιζέλου 106, 24500 Κυπαρισσία

Υποκατάστημα στην Κυπαρισσία