Οι υπηρεσίες μας

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Θα σας δώσουμε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε για την παραγωγή οποιασδήποτε παραγγελίας καθώς και για τη διεκπεραίωση της εργασίας εκτύπωσης που θα μας αναθέσετε.

ΙΔΕΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣΜΑΚΕΤΑ

Το τμήμα δημιουργικού θα αναλάβει την κατασκευή της μακέτας σας αναλύοντας τις ανάγκες σας και σχεδιάζοντας αποκλειστικά για εσάς ότι χρειάζεστε γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Εκτυπώνουμε με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους για ότι μπορεί να χρειαστεί η διαφημιστική προβολή της επιχείρησής σας. Στο χώρο μας θα βρείτε ψηφιακά μηχανήματα εκτυπώσεων μεγάλου και μικρού format, τελευταίας τεχνολογίας, ποικιλία υλικών (indoor-outdoor) & διαστάσεων. Κάθε εργασία προσαρμόζεται, έτσι ώστε να σας παραδώσουμε ένα τελικό προϊόν, με αντοχή στο χρόνο, το οποίο να αντιπροσωπεύει εσάς & την εταιρεία σας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Οι παραδόσεις εντός Αττικής γίνονται από εμάς και προς όλη την Ελλάδα με εταιρίες courier ή μεταφορική, κατ’ επιλογή του πελάτη. Στην περίπτωση που η παραγγελία θα φτάσει σ’ εσάς με μεταφορική, courier ή ταχυδρομείο θα πρέπει να γνωρίζετε πως τα προϊόντα θα παραδοθούν στην εταιρεία μεταφοράς σε άριστη κατάσταση.